Lasten kulttuuriviikot 2022


PÄIVÄKODIT, ESIOPETUS JA ALAKOULUT - kohdennettu ohjelma ikäryhmittäin

PÄIVÄKODEILLE JA ALAKOULUILLE, TAIKASHOW

Ke 23.2. klo 9.15 Jokeri Pokeri Poks - Ihan Simona! - Koko perheen taikashow, kesto 30 min

Lasten ja aikuisten legendaarinen kestosuosikki ja TV:stä tuttu maailmanmestari-taikuri Simo Aalto tarjoilee il, Iloa ja riemua koko perheelle avustaja-vaimonsa Kirstin kanssa. Striimatussa, suorassa esityksessä seikkailevat mukana Simon ja Kirstin eläinkaverit Erkki-kani ja Paloma-kyyhky. Ja tottakai lapset saavat auttaa taikuria kiperissä tilanteissa taikapuhalluksilla ja kuuluisilla taikasanoilla Jokeri Pokeri Box!

Linkki toimitetaan suoraan päiväkodeille ja alakouluille.

PÄIVÄKODEILLE JA ALAKOULUILLE, KONSERTTI

Ma 14.2. klo 10 Pressan Katit - Ystävänpäivän show! -konserttiKesto 40 minVauhdikas ja vuorovaikutteinen lastenmusiikkikonsertti, joka sopii koko perheelle. Nauti riemukkaasta tunnelmasta kotikoneen ääressä.


Linkki toimitetaan suoraan päiväkoteihin ja alakouluihin.

9.2. klo 10 / 12 TAIKAESITYS ALAKOULULAISILLE, Kristian Backman

Kesto 30 min

Taikashow vie yleisön mukanaan maagiseen maailmaan ja usein joku pääsee myös tutustumaan taikuuksiin taikurin apulaisena, mutta tällä kertaa virtuaalisesti. Koe osallistava interaktiivinen taikaesitys, joka hämmästyttää niin pienemmät ja isommatkin katsojat. Osallistumislinkki lähetetään suoraan alakouluihin.

YLÄKOULUT

ARABIC TWIST on konsertti, joka esittelee arabikulttuurin kaunista puolta ja kosketuspintaa Eurooppaan musiikin, runouden ja tanssin avulla muukalaisvihan ja pakolaisuuteen liittyvän negatiivisen uutisoinnin vastapainoksi.Ohjelma tuo esille arabiakulttuurin pitkän ja rikkaan historian sekä aistivoimaisen musiikin. Esitys tuo esiin myös arabikulttuurin aikaisempaa vaikutusta Eurooppaan ja flamencoon arabialais-andalusialaisen musiikin ja tanssin kautta.Kokoonpanon muodostavat Irakilainen laulaja Ali Saad ja suomalainen muusikko Sanna Salmenkallio, jotka tekevät tutkimusmatkaa kahden kulttuurin välissä, perkussionisti Abdou Elou sekä rohkeasti rajoja rikkova flamencotanssija Kaari Martin.

Kouluille toimitetaan linkki videoon joka on katsottavissa 7.-18.2. välisenä aikana. Yhteistyössä Konserttikeskus.
INFO www.kulttuurikaakko.fi

Satu Liikkanen

Kulttuurituottaja p. 040 712 0401,

kulttuuripalvelut@satumatka.fiSari Rasi

Vapaa-aikapalvelupäällikkö p. 050 389 2125,

sari.rasi@virolahti.fi

Virolahden ja Miehikkälän kunnat