Lasten kulttuuriviikot 2018 tuovat monipuolisen ohjelmakattauksen myös Virolahdelle ja Miehikkälään. Ylläolevasta linkistä saat ladattua koko kulttuuriviikkojen ohjelman. Osa ohjelmista viedään päiväkoteihin, esikouluihin sekä ala- ja yläkouluihin.

Tarkista koulusi ja päiväkotisi esitykset ja mahdolliset kuljetusaikataulut klikkamalla alla olevista linkeistä. Mahdolliset kulttuurikasvatussuunnitelmaan liittyvät työpajat löytyvät kunkin ikäryhmän kulttuuripolkusivustolta klikkaamalla sivun päävalikosta.

Kulttuuriviikkojen ohjelmavihkoset tulevat jakoon 22.1.2018 alkavalla viikolla päiväkoteihin, esikouluihin ja alakouluihin.

Virojoen kirjastossa ja Miehikkälän Ratevassa on esillä kiertonäyttely (1.-28.2.) välisenä aikana lasten ja nuorten taidekeskuksesta Hyvinkäältä. Näyttely koostuu eri puolilta maailmaa lasten ja nuorten tekemistä kuvataidetöistä. Näyttelyyn liittyy tehtävämoniste, jota voitte vapaasti hyödyntää näyttelyn yhteydessä. Jokaiseen teokseen on merkitty tekijän nimi, maa sekä teoksen nimi. Tehtävämonistetta suositellaan 4. luokkalaisista ylöspäin, mutta voitte soveltaa tehtäviä halutessanne.


Lisätietoja:

Satu Liikkanen, kulttuurituottaja p.040 7120401 /info@satumatka.fi