Satuviikko 2020

Satuviikolla Kaakon kaksikon kulttuuritoimi ja kirjastot järjestävät ohjelmaa Virolahdella ja Miehikkälässä.

Alla olevasta linkistä voit ladata koko satuviikon ohjelmat. Osa ohjelmista viedään suoraan päiväkoteihin ja kouluihin. Koulu- ja päiväkotiesityksiin ei voi osallistua ulkopuolisia korona-tilanteen vuoksi.

Yleisötilaisuudet, kuten Satuviikon päätapahtuma ja kirjaston Peppi-näyttelyt ovat avoinna kaikille. Vapaa pääsy!

Tapahtumiin osallistutaan terveinä turvavälejä noudattaen. Olemme tänä vuonna pienentäneet päiväkoti- ja koululaisryhmien esitysryhmien kokoja.

MIKÄ ON SATUVIIKKO ?
Lasten Satuviikko on koko Kymenlaakson laajuinen teemaviikko, joka sijoittuu vuosittain lokakuun sille viikolle, jolla on Sadun nimipäivä (18.10.)
Satuviikko on suunnattu pääasiallisesti päiväkoti-, esikoulu- ja alakouluikäisille.
Satuviikkojen ohjelmiston suurimpia ohjelmatuottajia ovat kirjastot ja kulttuuritoimi.


Päiväkodit, koulut, yhdistykset ym. voivat myös olla halutessaan mukana Satuviikon ohjelman tuottajina. Satuviikosta julkaistaan erillinen ohjelmalehtinen.

SATUPÄIVÄ Valtakunnallista Satupäivää vietetään Sadunpäivänä 18.10. Satupäivällä on omat sivunsa, josta löytyy ideoita satuviikon viettoon päiväkodeissa, esiopetuksessa ja alakouluissa. Alla olevasta linkistä voit siirtyä sivustolle www.satupaiva.fi.

SATUVIIKOLLA satuillaan, lorutellaan ja leikitään . . .

Satuviikolla on tarjolla satumaista ohjelmaa päiväkoteihin, esikouluihin sekä alakoulun alimmille luokille sekä yleisötapahtumia koko perheelle. Tapahtumat ovat maksuttomia! Lämpimästi tervetuloa.