Satuviikko 2018

TOPELIUS 200v. JUHLAVUOSI -
kouluihin Digitaalinen oppituntikokeilu

Kaikki halukkaat koulut ja luokat saavat osallistua maksutta Digitaaliseen oppituntiin jossa johdatetaan Topeliuksen maailmaan ja innostetaan esineteatterin tekemiseen Topeliuksen saduista. Suositusikä 1-4. luokat, mutta sopii myös sovellettuna esiopetukseen.

PARIISILAISHATTU-esityskiertue alakoulut

AIDANTAKAINEN ATLAS-esitykset päiväkoti ja esikoulut

MIKÄ ON SATUVIIKKO ?
Lasten Satuviikko on koko Kymenlaakson laajuinen teemaviikko, joka sijoittuu vuosittain lokakuun sille viikolle, jolla on Sadun nimipäivä (18.10.)
Satuviikko on suunnattu pääasiallisesti päiväkoti-, esikoulu- ja alakouluikäisille.
Satuviikkojen ohjelmiston suurimpia ohjelmatuottajia ovat kirjastot ja kulttuuritoimi.


Päiväkodit, koulut, yhdistykset ym. voivat myös olla halutessaan mukana Satuviikon ohjelman tuottajina. Satuviikosta julkaistaan erillinen ohjelmalehtinen.

SATUPÄIVÄ Valtakunnallista Satupäivää vietetään Sadunpäivänä 18.10. Satupäivällä on omat sivunsa, josta löytyy ideoita satuviikon viettoon päiväkodeissa, esiopetuksessa ja alakouluissa. Alla olevasta linkistä voit siirtyä sivustolle www.satupaiva.fi.

SATUVIIKOLLA satuillaan, lorutellaan ja leikitään . . .

Satuviikolla on tarjolla satumaista ohjelmaa päiväkoteihin, esikouluihin sekä alakoulun alimmille luokille sekä yleisötapahtumia koko perheelle. Tapahtumat ovat maksuttomia! Lämpimästi tervetuloa.