Seikkailujen satupolku

Varhaiskasvatuksen kulttuuripolku innostaa sadun ja leikin kautta kokeilemaan monipuolisesti taiteen eri muotoja. Taiteen avulla lapsella on mahdollisuus kokea mielikuvitusmaailma, jossa kaikki on mahdollista ja leikisti totta. Peruskokemukset taiteesta syntyvät, jos niitä on monipuolisesti tarjolla. Taiteellisten kokemusten intensiivisyys ja lumous virittävät lapsen toiminnallisuuden ja tempaavat mukaansa. Päästetään mielikuvitus valloilleen!

KULTTUURISTEN MENETELMIEN KOULUTUS HENKILÖKUNNALLE – TYÖPAJAT ARKEEN
• Tutustuminen tiedekasvatukseen työpajojen lomassa lasten kulttuuriviikkojen tiedepäivässä Järj. kulttuuritoimi

Varhaiskasvatuksen monitaideprojekti tammikuussa 2020

Kaakon kaksikon varhaisakasvatuksessa ja esikouluissa järjestetään tammikuussa 2020 taiteilijan ohjaamia työpajoja satuteeman ympärille. Lasten töistä ja taiteilijan yhteistyöstä muodostuu näyttely, joka on esillä lasten kulttuuriviikoilla 2020.

Tekniikkoina hyödynnetään muun muassa animaatiota ja mediataidetta sekä erilaisia soveltavan taiteen menetelmiä. Lisätietoa projektista päivitetään kun suunnitelmat tarkentuvat.


YHTEISIÄ TEEMAVIIKKOJA JA VIERAILIJOITA

• Satuviikko lokakuussa viikolla 42, järj. kulttuuritoimi

• Lastenkulttuuriviikot helmikuussa 2020, järj. kulttuuritoimi

Lasten kulttuuriviikkojen esite jaetaan päiväkoteihin ja esikouluihin helmikuun alussa. Tästä voit katsoa Kaakon kaksikon lasten kulttuuriviikkojen ohjelman.